Zakład Masarski Augustyn Długoń rozpoczął działalność w grudniu 1989 roku .

Od roku 2004 zajmuje się rozbiorem mięsa wieprzowego i wołowego oraz przetwórstwem mięsnym. W swojej ofercie posiada pełny asortyment mięs wieprzowych i wołowych a także wyrobów przetworzonych w postaci : wędzonek, szynek, różnego rodzaju kiełbas, pasztetów, wyrobów podrobowych i garmażeryjnych.

Zakład produkuje wiele wyrobów tradycyjnych stosując własne, sprawdzone receptury i dobrany surowiec zapewniający ich wysoką jakość i dobry smak.

Stały nadzór weterynaryjny, wdrożony system HACCP, rzetelność i doświadczenie kadry pracowniczej zapewnia bezpieczeństwo wytwarzanej żywności .

Firma sprzedaje swoje wyroby na obszarze południowej Polski. Stali odbiorcy to około 200 kontrahentów, w tym hurtownie i sieci sklepów na terenie województw: małopolskiego, podkarpackiego i świętokrzyskiego .

Znaczna część produkcji jest oferowana w sieci własnych sklepów w: Tarnowie, Żabnie, Radłowie, Szczucinie, Lisiej Górze.

Od założenia Zakład zarządzany jest przez Właściciela Augustyna Długonia .

Szynki, polędwice, boczki, kiełbasy cienkie i gróbe, balerony...

zobacz produkty >

Salcesony, flaki gotowane, parówki, pieczenie...

zobacz produkty >

Zakład Masarski Augustyn Długoń
adres:
33-131 Łęg Tarnowski
ul. Zaszkolna 27
menu:
Strona główna - O firmie - Oferta - Kontakt - Dojazd -
projektowanie stron www - iPolska.com.pl